Final Four je tu! Nejlepší týmy mužů se poperou o titul šampióna 2016

Final Four je tu! Nejlepší týmy mužů se poperou o titul šampióna 2016

Vrchol sezóny se nezadržitelně blíží, vždyť Final Four dospělých se uskuteční již zítra na zimním stadiónu města Boskovice v ulici Červená zahrada. Finálový turnaj, na kterém se dozvíme jméno nového držitele mistrovského titulu mužů, nabídne skvělou podívanou plnou emocí. Na jedné straně radost a nadšení v poli vítězů, smutek pak na straně poražených. Vstupné je na všechny zápasy zdarma ! Přijďte podpořit Váš oblíbený tým a nasát atmosféru medailových bojů. Všechny zápasy budou přenášeny živě streamem na Youtube a textově na onlajny.cz.

Účastníci Final Four

IHC Berounští Medvědi

Beroun se v letošní sezóně stal vítězem základní části, o které bojoval až do posledního hracího víkendu s Olomoucí. Až díky vítězství 10:5 v posledním zápase proti Stormu Praha si první místo pohlídal a ve čtvrtfinále tak narazil na osmý Zlín. Medvědi si s hráči z východu Moravy bez problémů poradili, když vyhráli 11:4 a 16:3.
Nejlepší hráči týmu: Martin Fiala, Jakub Bernard, Petr Kafka

IHC Tempish Olomouc

Olomoučtí se celou základní část bili o první místo s Berounem, ale kvůli nepovedenému poslednímu hracímu víkendu skončili nakonec druzí. O Final Four se hráči z Hané utkali v Přerově s Hradcem Králové. Hanáci v obou utkání dominovali a v poklidu si v obou utkáních dokráčeli pro vítězství.
Nelepší hráči týmu: Michal Šimo, Lukáš Cik, Jose Cadis jr. 

IHC Nový Jičín

Novojičínští hokejisté se ve své druhé sezóně v nejvyšší soutěži poprvé podívají mezi čtyři nejlepší týmy sezóny. Třetí tým v základní části si poradil ve čtvrtfinále v derby proti Přerovu a postoupil tak na Final Four. Postup nebyl ale jednoduchý, neboť Přerov v Jičíně v prvním utkání ještě pár minut před koncem vedl o jeden gól. Nakonec ale domácí zápas otočili a dotáhli do vítězného konce. 
Nejlepší hráči týmu: Michael Chvostek, Ondřej Kovařčík, Vít Christov

Mission Roller Brno

Poslední účastník Final Four o své místo místo musel nejvíce bojovat, neboť se o něm rozhodovalo až v prodloužení. První čtvrtfinále Brno vyhrálo těsně 9:8, v tom druhém ale prohrálo 3:5. O postupu rozhodl pro Jihomoravany po dvaadevadesáti sekundách střelou, kterou ještě nešťastně jeden z domácích hráčů, Michal Brzobohatý.
Nejlepší hráči: Petr Obdržálek, Zdeněk Kubica, Pavel Strýček

Program Final Four

  • SF: IHC Berounští Medvědi – Mission Roller Brno 11:00

  • SF: IHC Tempish Olomouc - IHC Nový Jičín 13:00

  • FIN: ??? – ??? 17:00

Stream přenosy


Textové online přenosy