Ambica extraliga juniorů je zase tady

Ambica extraliga juniorů je zase tady

21. květen nebude pouze dnem mužské extraligy, do bojů se znovu vrhnou i juniorští zástupci svých celků. Na programu jsou pouze tři duely, ale i v jejich rámci najdeme jednu velkou bitvu. Kterou? To se dozvíte v článku. (Foto: Zlatka Vostrá)

Příznivci hokeje na kolečkových bruslích si mohou vybrat ze dvou měst, kam na juniorskou extraligu vyrazit. Sobotním programem juniorů budou žít města Kladno a Přerov. Dopoledne budou k vidění dva duely, odpoledne poté na fanoušky inline hokeje čeká ještě jedno utkání.

V deset hodin vypukne utkání mezi Kladnem a Černošicemi, které zabojují o svou první výhru v letošním ročníku juniorské extraligy. Druhé dopolední klání obstarají hráči Přerova, kteří se budou chtít dotáhnout právě na svého soupeře z Uherského Brodu. Nebude to ale jednoduché. Uherskobrodští ještě neprohráli a tahouni týmu Mikulec s Budilem na tom rozhodně nebudou chtít nic měnit. Celý sobotní program, a tedy další hrací den Ambica extraligy juniorů, zakončí duel Přerova se Zlínem.

Na velmi atraktivní zápasy celku Nového Jičína si budou fanoušci muset počkat. Jak dopolední, tak odpolední klání Novojičínských bylo odloženo a odehraje se 4. června.