O víkendu má na programu své zápasy i mládež

O víkendu má na programu své zápasy i mládež

Že si v kategorii nejmladších inline hokejistů nemohou fanoušci hokeje na kolečkových bruslích přijít na své? Omyl! Přípravka nabídne ostrý souboj mezi dvěma týmy Hořovic, svou soutěž započnou obě skupiny mladších žáků. V soutěži starších žáků má vedoucí celek volno, sesadí jej někdo z první pozice?

Přípravka

Skupina Východ

Východní skupinu započnou v sobotu 5. května Lvi Břeclav, kterým budou soupeřem vrstevníci z Boskovic. Druhým dopoledním duelem bude souboj Zlína s Uherským Brodem. V rámci následných soubojů se tyto čtyři celky promíchají. Břeclav poměří své síly se Zlínem, druhou soupeřící dvojicí poté budou Boskovice a Uherský Brod. Sobotní program zakončí svým duelem Boskovice proti Zlínu.

Sobotní program přípravky v rámci východní skupiny


Skupina Západ

Nejmenší inline hokejisté půjdou do akce i v neděli. Celý program započne soubojem „A“ týmu Hořovic proti jejich „B“ rezervě. O necelou hodinu později se na hořovické palubovce postaví k úvodnímu buly týmy Kladna a Nové Paky, která následně nastoupí proti Cvočkařům „A“. Ani to ještě není kompletní nedělní program, v rámci nějž totiž ještě hned dvakrát Hořovice „B“ vyzvou Kladno. Mezi tyto dva duely se ke slovu dostanou hráči Cvočkařů „A“, kteří změří síly s Novou Pakou.  

Nedělní program přípravky v rámci západní skupiny


Mladší žáci

Skupina Východ

Také mladší žáci odstartují své soutěže. Hned čtyři celky čeká v rámci sobotního programu trojice zápasů. Vlažný start se tedy rozhodně nevyplatí.

Sobotní program mladších žáků v rámci západní skupiny


Skupina Západ

První zápasy čekají také hokejisty v týmech patřících do skupiny Západ. I zde se do soutěže vrhnou čtyři celky, které mají na programu tři duely.

Nedělní program mladších žáků v rámci východní skupiny


Starší žáci

Jedinou skupinou, která bude v rámci mládežnických kategorií na svůj start ještě čekat, je východní skupina starších žáků. Ti odstartují svou soutěž 12. května.

To jejich spoluhráči ze západní skupiny již za sebou dva úvodní duely mají. O oba se postarali hráči Úhřetic, kteří mají po prvních dvou zápasech vyrovnané skóre jedné porážky a jedné výhry. V rámci nedělního programu mají Mad Parrost Úhřetice volno, pro tři týmy, které se poperou o první body, to bude šance předstihnout je na čele tabulky.

Nedělní program starších žáků v rámci západní skupiny