Rezerva Roller Stormu nastřílela v pražském derby týmu Warriors devětadvacet gólů!

Rezerva Roller Stormu nastřílela v pražském derby týmu Warriors devětadvacet gólů!

I v pracovní dny měli inlinehokejisté v druhé nejvyšší soutěži napilno. Na programu byl jeden zápas ve skupině západ a dva souboje ve skupině střed. V utkání rezervního mužstva Roller Stormu padlo čtyřiatřicet gólů, z toho devětadvacet z hokejek domácího týmu. Ve zbývajících střetnutích pak zvítězili hráči Úhřetic a Pardubic.

Ve středečním zápase západní divize první ligy mužů bylo na programu jediné utkání a to mezi rezervním týmem Roller Stormu a Warriors Praha. Došlo tak na pražské derby mezi městskými rivaly. Utkání se hrálo ve vysokém tempu a za osmačtyřicet minut v něm padlo čtyřiatřicet branek, což v řeči matematiky činí jeden gól v rozmezí ani ne devadesáti sekund. Již od prvních minut bylo zřejmé, že všechny body zůstanou u domácích hráčů, kteří nenechali nikoho na pochybách, kdo byl měl zvítězit. Skóre se na konci zastavilo na hrozivém stavu 29:5. Mezi nejlepší hráče patřili Karel Kolínský a Václav Klindera, oba si připsali devět kanadských bodů za pět gólů a čtyři úspěšné asistence.

09.05.201819:003IHC Roller Storm Praha BIHC Warriors Praha29:5

Úhřetice v souboji proti Hlinsku nezačaly vůbec dobře, neboť už ve třetí minutě prohrávaly 0:1, když se po Butcherově přihrávce prosadil Pavel Paseka. To bylo ale v utkání naposledy, kdy hosté vedli. Začali dělat zbytečné chyby a hlavně fauly, a to dokázali domácí hráči trestat. Úhřetičtí hokejisté se díky tomu dostali do herní pohody a postupně se i rozstříleli. Své soupeře nakonec porazili vysokým rozdílem 12:2. Poslední zápas mezi Pardubicemi a Poličkou byl hodně vyrovnaný. O výsledku rozhodla druhá čtvrtina, která se hostům vůbec nepovedla, neboť ji prohráli 0:4. V součtu to nakonec znamenalo vítězství domácích Pardubic 7:4.

10.05.201818:005Mad Parrots ÚhřeticeIHC Hlinsko12:2
10.05.201819:305IHC Dynamo PardubiceHC Spartak Polička7:4