Extraliga juniorů

Název Statistiky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Final Six Zápasy Týmové Hráčské

Články

Moravskou nadvládu narušil Roller Storm Praha, ve finále juniorky smetl Zlín

neděle 26.06.2022, 18:53
Přerov – V přerovském „sovím hnízdě“ proběhl druhý a poslední den mistrovství České republiky mládeže v inline hokeji. Mezi staršími žáky si pro zlato suverénním způsobem dokráčela Břeclav, Jihomoravané v čele s kapitánem Rumlem rozstříleli v semifinále Prague Rats a ve finále Úhřetice. Ve třetí mládežnické kategorii – po mladších žácích (Uherský Brod) a dorostu (Přerov) – se tak radoval tým z Moravy. Poslední titul ale putuje po metropole, Roller Storm Praha zvrátil remízový stav poslední bitvy se Zlínem osmi góly ve druhém poločase.

Přerov o víkendu hostí finále mládežnických kategorií. Kdo se stane mistrem ČR?

čtvrtek 23.06.2022, 20:15
Zimní stadion v Přerově bude o víkendu hostit Final Four mládežnických kategorií, které určí nové mistry České republiky. V sobotu se bude hrát v kategorii dorostu a mladších žáků, v neděli pak v juniorech a starších žácích. Všechny zápasy budou k dispozici živě na youtube kanále.

Zlín a Roller Storm ovládli základní část juniorské soutěže

pondělí 20.06.2022, 12:18
Svou základní část o víkendu uzavřela i Ambica extraliga juniorů, kterou v letošní sezóně hrálo rekordních devět týmů. Východní divizi ovládli hráči Zlína, západní pak hokejisté Roller Stormu.

Juniorskou soutěž čeká předposlední hrací den

neděle 12.06.2022, 08:00
Pomalu, ale jistě nám vrcholí i soutěž juniorů, která má před sebou poslední dvě hrací kola. Ta definitivně rozdají čtyři vstupenky na finálový turnaj.