Starší žáci

Název Statistiky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Final Six Zápasy Týmové Hráčské

Články

Moravskou nadvládu narušil Roller Storm Praha, ve finále juniorky smetl Zlín

neděle 26.06.2022, 18:53
Přerov – V přerovském „sovím hnízdě“ proběhl druhý a poslední den mistrovství České republiky mládeže v inline hokeji. Mezi staršími žáky si pro zlato suverénním způsobem dokráčela Břeclav, Jihomoravané v čele s kapitánem Rumlem rozstříleli v semifinále Prague Rats a ve finále Úhřetice. Ve třetí mládežnické kategorii – po mladších žácích (Uherský Brod) a dorostu (Přerov) – se tak radoval tým z Moravy. Poslední titul ale putuje po metropole, Roller Storm Praha zvrátil remízový stav poslední bitvy se Zlínem osmi góly ve druhém poločase.

Přerov o víkendu hostí finále mládežnických kategorií. Kdo se stane mistrem ČR?

čtvrtek 23.06.2022, 20:15
Zimní stadion v Přerově bude o víkendu hostit Final Four mládežnických kategorií, které určí nové mistry České republiky. V sobotu se bude hrát v kategorii dorostu a mladších žáků, v neděli pak v juniorech a starších žácích. Všechny zápasy budou k dispozici živě na youtube kanále.

Mládežnické kategorie mají za sebou základní část, známe postupující na finálové turnaje a vítěze přípravek

úterý 21.06.2022, 17:00
Svou základní část o víkendu zakončily všechny mládežnické kategorie. V kategorii dorostu a žáků se uskuteční finálový turnaj, který určí nové mistry České republiky pro sezónu 2022. Nového mistra jsme poznali už v kategorii přípravek, kterou vyhráli hokejisté IHC Devils Zlín

Mládežnické soutěže čeká o víkendu vrchol základní části

pátek 17.06.2022, 16:36
V sobotu a neděli se uskuteční poslední kola základní části mládeže, ve kterých se definitivně rozhodne o účastnicích závěrečného finálového turnaje.

Přerov v dorostu stále bez porážky, starší žáky na východě ovládli hráči Břeclavi

úterý 14.06.2022, 22:00
Extraliga dorostu má za sebou předposlední kolo, po kterém se na čele tabulky nic nezměnilo. Přerov si připsal jedenáctou výhru v sezóně a ještě neprohrál. Dohráno mají ve starších žácích na východě. Z vítězství se radují hráči Břeclavi, které na finálový turnaj doprovodí Zlín.