Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat Extraligy Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Play-off Stilmat extraligy inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Pražské derby, lídr Východu proti mistrovi. Kdo postoupí do Final Four?

pátek 16.06.2023, 18:00
Základní část je minulostí, ve Stilmat extralize inline hokeje přichází na řadu čtvrtfinále. V rámci skupin Západ a Východ se o postup do Final Four utká osm týmů. V Čechách to budou v pražském derby Rats a Roller Storm, stejně jako Černošice a Hradec Králové. Na Moravě se pak Zlín utká s obhájcem titulu Přerovem a Boskovice s Mission Roller Brno.

Stilmat extraliga: Západní skupina nakonec patří Rats, Přerov našel recept na Zlín

pondělí 12.06.2023, 18:25
Inline hokejisté Prague Rats sice v šestém kole Stilmat extraligy podlehli Hradci Králové, po následném vítězství nad Roller Storm Praha se ale vrátili do čela tabulky skupiny Západ. Se Stormem se utkají také o postup na Final four. Nejvíce bodů nasbíral v základní části Zlín, který však neporazitelnost neudržel. Po sedmi výhrách nestačil gólem devět sekund před koncem na Přerov.

VIDEO: Věřím, že když budeme hrát náš inline, máme šanci na vítězství, předpokládá Filip Kuťák

pondělí 12.06.2023, 10:30
Nejlepším střelcem s 23 góly a nejproduktivnějším hráčem spolu se zlínským Lukášem Chludilem s 35 body je po základní části útočník Filip Kuťák z ILHK Hradec Králové. Právě o něj a další opory se bude jeho tým opírat taky v play-off, v němž Hradec Králové čekají zápasy proti Černošicím, které získali také 16 bodů z 8 zápasů.

VIDEO: Budeme hrát svoji hru a uvidíme, kam nás to dovede, říká Jakub Bernad

neděle 11.06.2023, 09:00
IHC Prague Rats na poslední zápasy základní části posílil Jakub Bernad a pomohl týmu v důležitých momentech k 1. místu po základní části západní skupiny Stilmat extraligy. Posila z italské ligy zhodnotila páteční dohrávku s Černošicemi i sobotní zápasy s Hradcem Králové a Roller Stormem.

O vítězi západní skupiny je rozhodnuto, patří Prague Rats!

sobota 10.06.2023, 16:45
Hráči Rats potřebovali v posledním utkání západní skupiny nutně zvítězit proti rivalovi ze Stormu a to se jim podařilo. Již od prvních minut bylo zřejmé, že odvetný zápas proti Stormu bude patřit Krysám, neboť byli aktivnější a produktivnější. Zápas nakonec skončil vítězstvím 11:4 a rozhodl o tom, že stejná dvojice se potká i ve čtvrtfinále play-off.