Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat Extraligy Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Play-off Stilmat extraligy inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

David Šebek řídil vysokou výhru Boskovic nad Přerovem

sobota 03.06.2023, 15:07
Odpolední utkání domácích Boskovic s Přerovem dlouho vypadalo na vyrovnané klání. To se změnilo se začátkem druhé poloviny, kdy Boskovice převzaly otěže utkání a díky sedmi gólům udělaly z utkání poměrně jednoznačnou záležitost.

Černošice si v zápase proti Stormu zastřílely a dostaly se do čela západní skupiny

sobota 03.06.2023, 13:26
Západní skupina o víkendu pokračovala pouze jediným zápasem, ve kterém Černošice přivítaly na své palubovce hráče Stormu. Domácí tým byl od prvních minut aktivnější a hlavně produktivnější, díky čemuž si dokráčel pro pohodlné vítězství 13:5.

Devils drží neporazitelnost, Uherskému Brodu tentokrát nasázeli třináct branek

sobota 03.06.2023, 13:09
Kanci na svém stadionu naposledy inkasovali od Ďáblů sedmnáct branek, takže proti tomuto soupeři měli co napravovat. S favoritem ze Zlína opravdu dlouho drželi krok,i když opět to byla velká přestřelka. Porážce však nezabránil ani pětigólový Martin Červenka, protože žlutomodří nastříleli třináct branek a připsali si další tři body do tabulky.

Brno zvládlo těsnou bitvu s Přerovem, v závěru rozhodl Filip Král

sobota 03.06.2023, 12:17
Jen pět gólů nabídla sobotní bitva dvou tabulkových sousedů ve skupině východ – třetího Brna se čtvrtým Přerovem. Domácí se rychle ujali dvougólového vedení, nicméně hosté ještě v první půli dokázali srovnat. Na další – a nakonec rozhodující – gól se poté čekal až do závěrečných okamžiků zápasu, o vítězství Mission Rolleru rozhodl tři minuty před koncem obránce Filip Král.

Prague Rats prověří Černošice, Přerov zabojuje o lepší pozici

pátek 02.06.2023, 17:55
Inline hokejisté Prague Rats narazí v pátém kole Stilmat extraligy na Černošice. Krysy byly před sobotními duely ve skupině Západ nejvyšší soutěže na čele, Tygři ze středních Čech hned za nimi. Na Moravě Přerov v odvetách vyzve dvojici Brno a Boskovice, Zlín bude chtít proti Uherskému Brodu navázat na kanonádu z prvního vzájemného souboje.