Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy 2024 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2024 – Play-off Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2024 – Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat Extraliga inline hokeje 2024 – Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Night Birds měli nakročeno k druhé výhře, zlínští Devils však předvedli comeback

sobota 06.05.2023, 16:26
Přerov přijel do Zlína po vítězném utkání v Uherském Brodě, a i v krajském městě se mu zpočátku velmi dařilo. Dokonce již ve 14. minutě vedl o čtyři góly a směřoval k dalším třem bodům. Devils se ale soupeře rozhodně nezalekli, postupně vyrovnali, a nakonec si vybudovali dvoubrankový náskok. Ten už Přerované v závěru nedotáhli, dokázali pouze snížit, takže po prvním hracím dni patří první místo ve skupině Východ žlutomodrým.

Hradec zabral, ve druhém utkání porazil Roller Storm v prodloužení

sobota 06.05.2023, 14:40
Inline hokejisté Hradce ve druhém zápase zabrali a po domácí výhře 7:6 v prodloužení nad Roller Storm zapisují první body do letošní extraligové tabulky. Pět branek vstřelil Filip Kuťák. Unikátní zápis pak dokázal Zděnek Čáp, který asistoval u každého z hradeckých gólů.

Obhájce titulu si vítězství v Uherském Brodě pohlídal, Night Birds přehráli Kance

sobota 06.05.2023, 14:18
Night Birds začali sezonu na výbornou. V úvodním utkání zamířili na plochu Uherského Brodu, kde byl zápas dlouho vyrovnaný. Pak už se ale rozstříleli hráči Přerova, kteří před přestávkou nasázeli tři branky a odskočili tak do pohodlného náskoku. Kanci začali stíhat až ve druhém poločase, obranu však stále nezvládali optimálně a po přestřelce nakonec padli 3:7.

Nepovedený první poločas stál Hradec body, které tak patří Prague Rats

sobota 06.05.2023, 12:40
Hradečtí inline hokejisté si výhru v úvodním utkání nového ročníku Stilmat extraligy nepřipsali. V pardubickém azylu totiž podlehli Prague Rats 3:5. Hlavní důvodem prohry byl první poločas, který tým Petra Kuťáka prohrál 0:3. Ani výhra ve druhém dějství nakonec nebyla nic platná. Hattrickem na hostující straně se blýskl kapitán David Bernad.

Extraligu čeká první hrací sobota, odehraje se šest zápasů!

pátek 05.05.2023, 19:00
O první květnové sobotě odstartuje základní část Stilmat extraligy inline hokeje 2023. Ve dvou skupinách Západ a Východ se představí celkem deset týmů. Obhájce prvenství z minulé sezony, přerovští Night Birds, čekají zápasy proti Uherskému Brodu a Devils Zlín. Poražený finalista Hradec Králové, který v zápase o titul podlehl Přerovu vysoko 0:7, se utká s dvěma pražskými soupeři – Rats a Roller Storm.