Extraliga

Název Statistiky
Stilmat extraliga inline hokeje 2016 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Final Four Stilmat extraligy 2016 Zápasy Týmové Hráčské
Play-off Stilmat extraligy inline hokeje Zápasy Týmové Hráčské

Články

Brno zvládlo těsnou bitvu s Přerovem, v závěru rozhodl Filip Král

sobota 03.06.2023, 12:17
Jen pět gólů nabídla sobotní bitva dvou tabulkových sousedů ve skupině východ – třetího Brna se čtvrtým Přerovem. Domácí se rychle ujali dvougólového vedení, nicméně hosté ještě v první půli dokázali srovnat. Na další – a nakonec rozhodující – gól se poté čekal až do závěrečných okamžiků zápasu, o vítězství Mission Rolleru rozhodl tři minuty před koncem obránce Filip Král.

Prague Rats prověří Černošice, Přerov zabojuje o lepší pozici

pátek 02.06.2023, 17:55
Inline hokejisté Prague Rats narazí v pátém kole Stilmat extraligy na Černošice. Krysy byly před sobotními duely ve skupině Západ nejvyšší soutěže na čele, Tygři ze středních Čech hned za nimi. Na Moravě Přerov v odvetách vyzve dvojici Brno a Boskovice, Zlín bude chtít proti Uherskému Brodu navázat na kanonádu z prvního vzájemného souboje.

Stilmat extraliga: První výhra Hořovic, Zlín si upevnil vedení na Východě

pondělí 29.05.2023, 19:00
Inline hokejisté Hořovic si ve čtvrtém kole Stilmat extraligy připsali první výhru v letošní sezoně. Čekání na jakýkoliv bodový zisk, které trvalo čtyři zápasy, prolomili proti Roller Storm Praha. V sérii bez porážky pokračuje lídr moravské části nejvyšší soutěže Zlín. Po vítězství v duelu s druhými Boskovicemi navíc zvýšil náskok na čele tabulky na šest bodů.

VIDEO: Michal Kořének hodnotí vítězné zápasy Devils Zlín s Brnem a Boskovicemi

sobota 27.05.2023, 22:00
Zlínští Devils se řítí Stilmat extraligou a zatím nenašli přemožitele. V sobotním programu navíc Devils zdolali Brno i Boskovice za tři body a na vedoucí příčce skupiny Východ už vedou o šest bodů. Za posledními zápasy se ohlédl v rozhovoru zlínský brankář Michal Kořének.

Uherský Brod po sobotních duelech stále bez bodu

sobota 27.05.2023, 15:50
Hokejisté Uherského Brodu prohráli také druhý sobotní duel, když nestačili na brněnský celek a prohráli 7:10. K vítězství týmu Mission Roller Brno přispěl hattrickem Filip Král. Brno tak po prohře ve Zlíně získalo tři body alespoň v Uherském Brodu.